Popović: Partizan ide na osvajanje duple krune, naši igrači su pokazali veliku ljubav prema klubu

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Zoran Popović poručio je u utorak da je cilj crno-belih u 2015. godini osvajanje duple krune i učešće u evropskim takmičenjima.

– Iza nas je turbulentna godina u kojoj je Partizan osvojio titulu jesenjeg prvaka, a igrao je i na tri fronta. Godina koja se završila tako da sada ispred vas stoji novo rukovodstvo sa novim ciljevima i idejama, koje su u Partizanu u suštini uvek iste, a to je dupla kruna i nastup u Ligi Evrope – rekao je Popović na novogodišnjem koktelu, koji su crno-beli organizovali u SC “Teleoptik”.

– Ispred nas je nova i uzbudljiva godina, neće biti lako, jer nijedan veliki uspeh ne dolazi preko noći – dodao je on.

Na novogodišnjem koktelu prisustvovali su prvotimci Partizana, stručni štab i novo rukovodstvo izabrano neposredno pred Novu godinu, kao i bivši igrači crno-belih, predstavnici ostalih klubova Sportskog društva Partizan i prijatelji kluba.

– Od trenutka kada smo izabrani budimo se i odlazimo na počinak sa jednom željom – Partizan šampion. Želim da se zahvalim ovim sjajnim momcima, zbog ljubavi koju su pokazali prema Partizanu. Ponosni smo na njih, jer su oni Partizan – istakao je Popović.

Fudbaleri Partizana okupili su se juče u Beogradu pred početak priprema za prolećni deo Superlige Srbije.

Partizan je jesenji deo šampionata završio na prvom mestu sa 38 bodova, šest više od Crvene zvezde.

Crno-beli će prvi takmičarski meč u prolećnom delu šampionata igrati 21. februara na svom stadionu protiv Voždovca.