Popović: Titula je Partizanu najveći cilj i siguran sam da ćemo ga ostvariti

Predsednik Partizana Zoran Popović čestitao je igračima na pobedi protiv Jagodine (1:0), koja je crno-bele za još jedan korak približila šampionskoj tituli i poručio da isti pristup očekuje u nedelju protiv Vojvodine u Novom Sadu.

 

Znamo koliko je teško igrati utakmice pre i posle derbija kada kod igrača uvek dođe do emotivnog pražnjenja. Partizan je prethodnih godina imao nekoliko neprijatnih iskustava, uključujući i prvi deo ove sezone kada je ekipa posle pobede u derbiju u sledećem kolu izgubila u Jagodini. Sada su momci izdržali pritisak i to je još jedan dokaz zrelosti tima i kvalitetnog rada stručnog štaba – izjavio je Popović.

Pet kola pre kraja crno-beli i dalje imaju pet bodova više od Crvene zvezde, mnogi smatraju da je šampionska trka završena, ali Popović ne želi da se još priča o osvojenoj tituli.

– Titula je naš najveći cilj i siguran sam da ćemo ga ostvariti. Svaki naredni meč je najvažniji, a nama sledi gostovanje Vojvodini u Novom Sadu. Želimo da pobedom potvrdimo sjajnu formu i dokažemo da smo najbolji u Srbiji. Novosađani nisu u najboljoj formi, ali to nikog ne sme da uspava, jer ta ekipa ima kvalitet – naveo je prvi čovek crno-belih.

Popović ističe da Partizan osim da pobeđuje ima obavezu i da igra lep fudbal.

Dolazak trenera Milinkovića bio je pravi potez. Želimo da ekipa igrom i rezultatima vrati publiku u Humsku. Titula je blizu, a uveren sam da možemo i do duple krune – zaključio je predsednik Partizana.