PORODIČNI SEKS SKANDAL: Ronaldo poludeo posle sestrine šokantne ispovesti!

Katja i Ronaldo
print screen/twitter.com/@amandasome

Kristijano Ronaldo se odrekao svoje rođene sestre iz bizarnog razloga!

Portugalski fudbaler više ne želi da čuje za 40-godišnju Katju Aveiro nakon što je saznao da je pre četiri godine u njegovoj vili, i to u njegovom krevetu, imala seks sa tadašnjim dečkom Klaudijom Koeljom!

Španski mediji, koji se naslađuju ovom pričom, tvrde da je za sve znala i njihova majka Dolores, ali da je do kraja čuvala tajnu, sve dok baš Koeljo nije izneo detalje intimnog odnosa sa Katjom, koja je u Portugalu istinska internet senzacija sa više od 100.000 pratilaca na društvenim mrežama.

Bruka porodice Ronaldo pukla je u rijalitiju „Kućne tajne“, u kojem je Katjin bivši dečko jedan od učesnika. Na zadovoljstvo milionskog auditorijuma, on je ispričao sledeće:

– Katja i ja smo te 2013. godine imali seks na neverovatnom mestu – u Ronaldovoj vili, u njegovom krevetu – rekao je Koeljo.

Katja, inače, od 2015. godine jaše na talasu slave svog brata, objavila je pop album i nastupa po klubovima pod imenom La Ronalda. Ujedno, polularna je i kao blogerka, piše o ishrani i daje savete kako zadržati osmeh i obline. Hvali se da je smršala 25 kilograma i od ružnog pačeta postala jedna od poežljnijih devojaka u Portugalu. Baš taj njen napadni stav dugo smeta Kristijanu, koji je vaspitavan u hrišćanskom duhu. Katja se od početka šlepa uz slavnog burazera, posećuje njegove utakmice, slika se u dresu Reala i tako dodatno skuplja poene kod svojih fanova. Povremeno se uvaljuje i na najveće svečanosti na kojima Ronaldo osvaja najvažnije fudbalske nagrade, znajući da će joj popularnost na taj način dodatno skočiti. Mota se i po najvećim filmskim festivalima, gde pokušava da nahvata najveće holivudske zvezde, čak se obrušila i na vremešnog Ričarda Gira.

Ovog puta, Katja je prekardašila i zavlačenjem sa dečkom pod jorgan, baš onaj kojim se pokriva Ronaldo, definitivno je naterala Kristijana da joj saopšti da više ne želi da čuje za nju.

“Tajna Ronaldovog jorgana“ ozbiljno je uzdrmala i odnose između Kristijana i njegove majke Dolores, iako čitavog života ističe da mu je ona možda i najveći oslonac.