PORUKE STIŽU SA SVIH STRANA: Igrači i klubovi širom Evrope pružili podršku Ognjenu Kuzmiću

Košarkaški klub Partizan poželeo je danas brz oporavak igraču Crvene zvezde Ognjenu Kuzmiću, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći.

evroliga
print screen

– Reprezentativcu Srbije i košarkašu Crvene zvezde Ognjenu Kumiću želimo brz i uspešan oporavak – navodi se na Tviteru Partizana.

Kuzmić je teško povredjen rano jutros u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor. On je doživeo teške povrede glave i grudnog koša i hitno je prebačen za Beograd.

Reprezentativac Nemanja Dangubić objavio je na društvenim mrežama Kuzmićevu fotografiju uz poruku: “Izdrži Kuz, bićeš dobro brate”, dok je porukom: “Kuzimiću, tvoja Zvezda je uz tebe, izdrži”, podršku poslao i fudbalski klub Crvena zavezda.

Najbolje želje i svu energiju za brz oporavak Kuzmiću je poslao i njegov bivši klub Unikaha.

“Svi smo uz tebe Kuzma”, poručio je košarkaš Barselone Nikola Mirotić, a podršku je poslao i košarkaš Dalasa Luka Dončić.

Takođe, oglasio se i Košarkaški savez Srbije.

– Ognjene pobedi. Nakon teške saobraćajne nesreće našem reprezentativcu Ognjenu Kuzmiću želimo da se brzo i u potpunosti oporavi od zadobijenih povreda – navodi se na Tviter nalogu Košarkaškog saveza.