POSAO IM POMRSIO RAČUNE! Fudbalerima Velsa privatni život U POTPUNOM HAOSU zbog neočekivanog uspeha

Vels
Beta

Istorijski plasman Velsa u polufinale šampionata Evrope „zakomplikovao“ je život pojedinim fudbalerima, koji su morali da promene planove.

Istorijski plasman Velsa u polufinale šampionata Evrope „zakomplikovao“ je život pojedinim fudbalerima, koji su morali da promene planove.

Niko, pa ni oni sami nisu očekivali da će stići do same završnice turnira u Francuskoj, gde u sredu igraju sa Portugalom.

Ledli King (Ledley) je morao da odloži venčanje, Kris Ginter (Chris Gunter) bio je kum na bratovljevom venčanju preko „skajpa“, dok je Nilu Tejloru (Neil Taylor) propao plan da iznenadi suprugu za rođendan odlaskom na koncert Bijons (Beyonce), pa je umesto toga došla u Francusku.

„Ledli je termin za venčanje rezervisao još dok smo igrali u kvalifikacijama. Ko bi tada pojerovao da ćemo ovako daleko dogurati. Ali, ne brinite, sve naše misli trenutno su usmerene polufinalu protiv Portugala“, izjavio je prva zvezda Velšana Garet Bejl (Gereth Bale).

Ginter, koji je morao da propusti bratovljevo vencanje u meksičkom Kankunu, rekao je da nije bilo šanse da ne igra u polufinalu, što je istorijski trenutak za državu, ali je našao rešenje, pa je kumovao preko „skajpa“.

Zanimljivo, čak su i roditelji izabrali da gledaju polufinale sa Portugalom.

Konačno, Tejlor je rekao da mu se supruga sjajno provela gledajući trijumf protiv Belgijanaca, a za Bijons, ima vremena, prenosi B92.

Polufinale između Velsa i Portugalije igra se u sredu od 21 sat u Lionu.