POSLASTICA ZA 150. VEČITI DERBI: Partizan i Zvezda u subotu obaraju Ginisov rekord

Večiti derbi
Beta

Fudbaleri oba tima, predvođeni trenerima Ivanom Tomićem i Miodragom Božovićem, kapitenima Sašom Ilićem i Aleksandrom Lukovićem, pred najveću svetkovinu srpskog fudbala napraviće zajedničku fotografiju.

 

Fudbalski klubovi Partizan i Crvena zvezda, uoči 150. večitog derbija, uključili su se u akciju obaranja Ginisovog rekorda, povodom Međunarodnog dana retkih bolesti (29. februar), pod sloganom „Zagrli nekoga i pomozi”.

Akcija pod pokroviteljstvom Nacionalne organizacije za retke bolesti Srbije (NORBS) ima za cilj da se u periodu od 21. do 27. februara prikupi više od 108.121 fotografija (trenutni Ginisov rekord), koje će biti objavljene u online albumu.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, predvođeni trenerima Ivanom Tomićem i Miodragom Božovićem, kapitenima Sašom Ilićem i Aleksandrom Lukovićem, pred najveću svetkovinu srpskog fudbala napraviće zajedničku fotografiju i iskazavši fer-plej dati doprinos akciji podizanja svesti javnosti o problemima obolelih od retkih bolesti, neophodnosti bolje dijagnostike i većoj dostupnosti savremenih terapija.

 

Večiti rivali pozivaju sve ljubitelje fudbala koji u subotu, 27. februara, dođu na stadion u Humskoj da se fotografišu sa svojim prijateljima, kolegama i članovima porodice i učestvuju u obaranju Ginisovog rekorda!

Grobari i Delije, fotografije možete da šaljete i na portal www.zagrlizaretke.com, kao i da postavljate na vaše naloge na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram), koristeći hasthag-ove #hugforrare i #zagrlizaretke.