Posle derbija kola: Murinjo oduševljen, Rodžers razočaran

Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je danas da je njegova ekipa bila impresivna i da je zaslužila pobedu protiv Liverpula.

– U drugom poluvremenu smo pokazali nešto novo, a to je da 1:1 ne prihvatamo kao dobar rezultat. Bili smo impresivni, karakter ekipe je sjajan. Bili smo apsolutno bolji i zaslužili smo pobedu – rekao je Murinjo.

Čelsi je danas na Enfildu pobedio Liverpul sa 2:1 u 11. kolu Premijer lige. Ekipa Žozea Murinja je i dalje prva na tabeli i sada ima 29 bodova, a i dalje je neporažena.

– Ostati neporažen tokom cele sezone je nemoguć zadatak, mislim da ćemo kad tad izgubiti. Imamo velike šanse da osvojimo titulu, ali Arsenal, Mančester siti, Mančester Junajted i Soutempton su i dalje u trci. Jedino što mogu da kažem je da smo jesenji prvaci – kazao je Murinjo.

Trener Liverpula Brendon Rodžers je istakao da je njegova ekipa oštećena u današnjem meču jer sudija nije svirao penal nakon što je lopta nakon šuta Stivena Džerarda pogodila u ruku Gerija Kejhila.

– Mnogo smo se trudili tokom utakmice ali su nam bile potrebne očigledne odluke, bio je jasan, jasan penal. Razočaran sam jer su igrači dali sve od sebe. Zaslužili smo bar bod, to je sigurno – kazao je Rodžers.