U drugom prijateljskom meču na pripremama partizan je, posle debakla od Dianma iz Moskve - 4:1, odigrao 2:2 sa Cirihom.

Cirihih je trenutno drugoplasirana ekipa švajcarskog šampionata, a lider Jelen Superlige je baš kao u prošlom i ovaj loše otvorio.

Posle samo četiri minuta igre, Švajcarci su iznudili jedanaesterac. Uspešan sa bele tačke bio je Sadiku. Ni to nije bilo sve, osim rano primljenog gola i skivljenog penala, u 11. minutu je Lazar Ćirković. Bilo je to vođstvo od 2:0 u ranoj fazi meča.

Fudbaleri Partizana su se ipak konsolidovali i nisu dozvolili da ih ubedljivo vođstvo rivala poremeti. Petnaestak minuta kasnije Nikola Ninković je smanjio rezultat, koji se nije menjao do kraja poluvremena.

Već na početku drugog, posle samo tri minuta igre rezervista Nemanja Kojić iskoristio jedanaesterac za Partizan i postavio, ispostaviće se, konačan rezultat 2:2.

Partizan: Lukač (46′ Kljajić), Pauljević, N. Petrović (46′ Volkov), B. Ilić, Ćirković (80′ Stevanović), Drinčić (69′ I. Petrović), Brašanac (69′ Marković), Babović (46′ Živković), Ninković (64′ Marinković), Škuletić (46′ Kojić), Lazović (64′ Grbić).loading...