Posle Partizana i Zvezde, Nišlije spremne i za Jagodinu: Radnički na dobrom putu da opstane u ligi!

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milan Rastavac rekao je da je njegova ekipa na pravom putu da izbori opstanak u Super ligi Srbije.

 

Fudbaleri Radničkog su u prva dva kola prolećnog dela šampionata odigrali nerešeno sa Crvenom zvezdom i Partizanom, a sutra ih očekuje meč protiv Jagodine na Čairu.

– Pred nama je još jedna značajna utakmica. Imamo protivnika za respekt. Možemo reći da smo na dobrom putu da nastavimo ka našem cilju, a to je opstanak. U obavezi smo da pružimo nivo igre koji nas zadovoljava i stvaramo šanse za gol i realizujemo ih – rekao je Rastavac, prenele su Južne vesti.

Rastavac za meč protiv Jagodine neće moći da računa na sve igrače, jer je na prethodnoj utakmici Miloš Petrović dobio udarac, a od ranije je povređen Milan Ćulum.

Ćulum i Petrović su pod znakom pitanja. Povređen je Vladimir Milenković i on će propustiti utakmicu. Verujem u sve igraće koji dobiju priliku da će opravdati poverenje –

dodao je Rastavac.

Radnićki iz Niša je trenutno na pretposlednjem, 15. mestu na tabeli Super lige Srbije, sa 14 osvojenih bodova, dok je Jagodina peta sa 24 bodova.

Utakmica 18. kola Super lige Srbije između Radnićkog i Jagodine igra se sutra u Nišu od 13.30.