Poslednja vest iz Zvezde: Rasprodata Kombank arena

Sve je spremno za još jedan spektakl u režiji košarkaša i navijača Crvene zvezde. Posle fantastičnog ambijenta u duelu sa Lokomotivom Kuban na otvaranju sezone u Evroligi i atmosfere o kojoj se u hvalospevima pričalo i pisalo širom Evrope, na pomolu je još jedan meč u Kombank areni za pamćenje.

Naime, sve ulaznice za revanš utakmicu četvrtfinala Evrokupa sa Budiveljnikom su rasprodate, tako da će tribine naše najveće dvorane biti ispunjene do poslednjeg mesta.

Slobodnih stolica ima još samo u skaj-boksovima (specijalne lože na nivou 300), a rukovodstvo kluba je zbog nezapamćenog interesovanja omogućilo pojedinačnu prodaju tih mesta. Cene karata za skaj-boks su nepromenjene i koštaju 7000 dinara.

Podsećamo da je početak meča zakazan za 19 sati i 30 minuta, a da će kapije Kombank arene biti otvorene već od 17 sati. S obzirom na opsežne mere bezbednosti i rigorozne kontrole ulaza koje će biti sprovedene pozivamo sve navijače da u dvoranu dođu ranije kako bi se izbegle gužve. Takođe, KK Crvena zvezda još jednom apeluje na sve navijače da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren i upotrebe lasera i pirotehničkih sredstava jer će i najmnji incident biti strogo sankcionisan.