POTPIS KOJI JE AKTIVIRAO BOMBU NA KALIŠU: Gistov milionski ugovor sa Zvezdom ŠOKIRAO “GROBARE”!

Krilni centar Panatinaikosa stiže u redove crveno-belih.

wikipedia.org

Ono što je najavljeno pre nekoliko dana, sada se ispostavlja kao završen posao. Kako javlja Eurohoops, Džejms Gist je novi košarkaš Crvene zvezde!

Doskorašnji igrač Panatinaikosa, koji je u Zelenima iz Atine proveo poslednjih 7 godina, potpisao je dvogodišnji ugovor vredan milion dolara, navodi ovaj specijalizovani košarkaški portal, koji je prethodno javio da je ponuda na stolu i da je Gist blizu potpisa, a ubrzo je stigla dopuna da je košarkaš potpisao!

Crvena zvezda je izuzetno aktivna u poslednjih nekoliko dana kada je u pitanju produženje ugovora sa igračima, kao i sa dovođenjem pojačanja, pa su tako posle potpisa Lazića, Čovića, Fajea, Simanića Perperoglua, u Zvezdu su stigli Derik Braun i Ognjen Kuzmić, a povratak je najavio i Čarls Dženkins.

Potpis Gista samo je nastavak stvaranja moćnog evroligaškog tima crveno-belih.

Podsetimo, Gist je svojevremeno igrao za Partizan u sezoni 2010/11, kada je u završnici sezone pao na doping testu zbog konzumiranja marihuane. Postupak je ponovio i u Panatinaikosu 2015. godine, zbog čega je suspendovan na 8 meseci zabrane igranja.