Potpredsednik Olimpijakosa O GOSTOVANJU U BEOGRADU: “Igrali smo u DŽUNGLI, a bilo je i SUMNJIVIH OSOBA iz Grčke”

grobari
printscreen/youtube

Savas Teodoridis, potpredsednik Olimpijakosa, uporedio je atmosferu na meču protiv Partizana u Beogradu sa džunglom.

 

Navijači srpskog šampiona gađali su igrače gostiju iz Grčke sitnim novcem i upaljačima, ali se ipak ističu dva incidenta. Pre svih onaj kada je Marku Marinu pod noge bačen topovski udar, ali i bacanje flaše ka tunelu za igrače na odlasku na poluvreme, koja je na kraju pogodila jednog od igrača.

Teodoridis je ujedno i pozvao navijače tima iz Pireja da se suzdrže od odgovora i revanširanja rivalskim navijačima. 

Ne bismo da zvučimo kao snobovi, ali videli ste gde smo igrali – u džungli. Zasuli su naše igrače upaljačima, flašama, petardama… Svim i svačim, pokušavajući da naprave sebi svojstvenu atmosferu. A, bilo je tu i nekih sumnjivih osoba iz Grčke, ali ih ja neću imenovati jer nisu vredni pažnje. Nadam se da su uživali na izletu u Beogradu, rekao je Teodoridis. 

Crno-beli su već imali priliku da osete deo paklene atmosfere koja ih čeka na rasprodatom Karaiskakiju, pošto je oko pedeset navijača crveno-belih, okupljenih oko najekstremnije grupe “Gate 7”, posetilo trening Partizana i vređalo ekspediciju srpskog šampiona. 

Pred ekipom Miroslava Đukića je težak posao u Pireju pošto mora da pokuša da nadoknadi velikih 3:1 iz prvog susreta, kako bi se domogla četvrtog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U suprotnom, očekuje ih ispadanje u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu Evrope. 

Duel Olimpijakosa i Partizana počinje od 20.45.