“POTREBNI SU ZBOG ATMOSFERE”: Krstajić u Rusiju vodi srpske fudbalske legende!

Mladen Krstajić
Beta

Reprezentacija Srbije će pre Mundijala otići u Austriju na priprme, a postoji velika verovatnoća da će se među putnicima naći i dvojica legendarnih fudbalera

 

– Moja je namera da Dejan Stanković i Saša Ilić putuju, najpre sa nama u Austriju na pripreme, jer verujem da bismo sa njima sigurno imali još bolji ambijent. Obojica su neskromno govoreći legende našeg fudbala, imaju ogroman respekt i uvažavanje. Sa obojicom sam razgovarao o ovome, bili su i više nego oduševljeni predlogom, na moje veliko zadovoljstvo. Da ne bi bilo zabune ili konfuzije, oni će tu biti kao naši gosti, tako da nagađanja oko toga, kako sam negde mogao da pročitam, da će Ilić možda ići kao igrač nisu na mestu – izjavio je Krstajić.

Krstajić se nada da bi njegova želja mogla biti ispunjena, a konačna potvrda bi trebalo da stigne od Saveza.

– Uvek smo za to da postoji pozitivan kontakt između bivših i sadašnjih reprezentativaca. To je samo jedna od ideja koju imamo. Ide Svetsko prvenstvo, želimo da napravimo dobru atmosferu, da svi budemo zajedno uz Srbiju i da se pruži podrška reprezentaciji. Oko 20. maja, kao što sam već najavio, javnost će saznati ko se nalazi na spisku za SP – istakao je Krstajić.