POTRESI U HUMSKOJ: Čelnik Partizana osumnjičen za VIŠEMILIONSKU PRONEVERU!

FK Partizan
Facebook.com/FKPartizanBG

Policija je privela Milana Obućinu, dugogodišnjeg člana uprave FK Partizan.

 

Vodeći mediji u Srbiji preneli su vest da je član  Upravnog odbora FK partizan Milan Obućina, priveden državnim organima zbog zloupotrebe službenog položaja. Ipak, iz samog kluba dolaze drugačije informacije.

– Nije uhapšen, nego je priveden da da izjavu u predkrivičnom postupku u svojstvu generalnog sekretara JSD – izjavio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Oglasilo se i Ministarstvo unutrašnjih poslova u kome stoji da se Obućina tereti da je oštetio klub za više od 85 miliona dinara. 

– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Višim javnom tužilaštvom, uhapsili su M.O. odgovorno lice JSD Partizan zbog postojanja osnova sumnje da je od januara 2013. do oktobra 2016. godine izvršio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica – piše u saopštenju MUP-a.

Obućini je po nalogu tužilaštva određeno je zadržavanje do 48 časova i on će u zakonom predviđenom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužilaštvu.