POVRATAK FUDBALA NA DOMAĆE TERENE Vikend u znaku Super lige Srbije!

Šampion overava još jednu titulu, Partizan se sprema za Kup.

Meridianbet

Poslednji vikend u mesecu obeležiće povratak superligaškog fudbala na srpske terene ali i tikete kladionice Meridian. Nastavak takmičenja u Linglong Tire Super Ligi Srbije znači i preko 5.000 kvota za klađenje u Meridian kladionici, uz tradicionalno najbolje kvote!

Očekivano najveću pažnju skrenuće utakmice koje će odigrati večiti rivali. Tako već u petak, u večernjem terminu (19:30) Crvena zvezda gostovati Radu, dok u subotu Mladost iz Lučana dolazi u Humsku 1.

Ukoliko ekipa Dejana Stankovića sutra slavi na Banjici zvanično će obezbediti novu titulu prvaka. Dupla pobeda na Zvezdu u Meridianu vrednuje se atraktivnom kvotom 2.15, dok konačan ishod na ovom meču možeš da kombinuješ i sa brojem golova što ti obezbeđuje duplo više šansi za dobitak. Zbog toga su crveno – beli viđeni na tiketima kladionice Meridian ovog petka.

Na drugoj strani Topčiderskog brda, tim koji predvodi Savo Milošević ne bi trebalo da ima problema u utakmici protiv Lučanaca, što potvrđuje i kvota na pobedu – više nego sigurnih 1.18 na trijumf crno – belih.

Posebno zanimljivo biće u Novom Sadu, gde Vojvodina dočekuje Čukarički. Novosađani se nalaze na trećem mestu sa 55 bodova, tri manje u odnosu na Partizan, a cilj da sezonu završe kao vicešampioni i dalje nije nedostižan.

Iznenađujuće dobru sezonu ima ekipa TSC Bačka Topola, koja je pre prekida šampionata bila u izuzetnom naletu – zabeležila je šest mečeva bez poraza i nalazi se na četvrtoj poziciji. U nedelju dočekuje Javor, a da će nastaviti trijumfalnu seriju ukazuje i kvota od ubedljivih 1.30.

Fudbalskom Evropom i ovog će vikenda dominirati mečevi Bundeslige – očekuju se rutinske pobede Bavaraca i Milionera. Igra se i u Belorusiji, Mađarskoj, Češkoj, Južnoj Koreji, a ovog vikenda nastavljaju se i šampionati Poljske i Danske, kao i Kup Hrvatske.

Fudbalsko ludilo lagano se zahuktava – ne zaboravi da je u kladionici Meridian moguć i dupli dobitak na istom tiketu!