POVRATAK KAPITENA! Milosavljević: Jedva čekam da zaigram, polako me hvata nervoza i euforija

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević svakim danom sve je bliži konačnom povratku na teren nakon oporavka od teške povrede. Kako sam kaže, jedva čeka trenutak kada će ponovo zaigrati.

Prema najavama iz crno-belog tima, kapiten će biti dostupan za meč sa Hapoelom u Pioniru, u sredu u meču Evrokupa koji će se igrati u terminu od 18:00 sati.

– Jedva čekam. Polako me hvata nervoza i euforija što ćemo i na utakmicama, u igri, biti zajedno. Nije bilo lako, veliki broj „suvih” treniga, pa jedna sitna intervencija, koja je prolongirala izlazak na teren 15 dana. Ali, sada je najvažnije da je sve iza, da sam spreman – istakao je Milosavljević.

Kapiten crno-belih ne krije da mu je, tokom rehabilitacije, mnogo značila podrška koju je dobijao od saigrača, navijača i uprave kluba.

– To je sve ono što vas gura napred, što vas motiviše da svakim danom radite sve žešće, da napredujete, da se približavate danu kad ćete opet na teren – jasan je Milosavljević.

Iako je Parni valjak u finasijskim tegobama, Milosavljević nije letos želeo da menja sredinu, iako je imao ponude iz inostranstva:

– Mislim da zajedno možemo mnogo toga, da napravimo još koji iskorak više – kaže popularni Gagi.

On je dodao da jedinstvo koje je klub pokazao samo govori u prilog kvalitetnim odnosima i zdravoj atmosferi koja vlada u crno-belom timu:

– Sve to pokazuje koliko smo velika porodica. Naravno da je i meni značila njihova podrška tokom svih ovih meseci.

Na pitanje da li će ponovo biti „onaj stari”, Milosavljević odgovara:

– Treba vremena da „pohvatam” sve linije, ali najvažnije je da kod svih nas postoji volja i želja da i dalje napredujemo – rekao je kapiten Partizana.

On se, potom, osvrnuo i na dosadašnji učinak svog tima u sezoni:

– Znate koliko je igrača otišlo, takođe nije laka materijalna situacija, ali svi ovi momci su pokazali čvrstinu, karakter. Držimo se zajedno, među nama je sjajan odnos. Najteži period je iza nas, polako dižemo formu i ne sumnjam da ćemo početi da dobijamo u nizu – podvukao je Milosavljević, pišu Novosti.