“PRATIM SAMO KIM KARDAŠIJAN”: Grof ostaje u Crvenoj zvezdi, sve dok ima motiva za rad !

Miodrag Božović
crvenazvezdafk.com

Motiva za rad ima na pretek, a prema rečima trenera našeg najvećeg kluba, priče o odlasku iz Crvene zvezde su u najmanju ruku zlonamerne.

 

– Svaki trener uvek ima motiv da radi, motiv za pobedama i da stvara nove igrače. Nigde nisam pročitao svoju izjavu da sam rekao da odlazim. Malo je ružno što je sve ovako ispalo pred utakmicu, da se destabilizuju igrači –  reči su šefa struke Crvene zvezde pred duel sa Radnikom, koji zatvara ovu polusezonu Beograđana.

Kao grom odjeknula je vest o odlasku crnogorskog stručnjaka, a na konferenciji za medije popularni Grof je još jednom podgrejao znatiželju prisutnih.

– Ako budem hteo da idem, reći ću – zagonetan je Božović.

Crnogorski trener ne haje mnogo za objave na društvenim mrežama koje su izazvali mnogo bure u domaćoj javnosti, rekavši da od dešavanja iz zemlje i sveta prati život Kim Kardašijan.

– Svi vole da neko umre, ali nažalost, ja zdrav, imam zdrav imunitet. Takva je zemlja, vidite koliko je došlo ljudi (na konferenciju), možda pet dolazi redovno – razočaran je Grof.

Zvezda u sredu igra poslednji takmičarski meč ove godine. U okviru 21. kola Beograđani putuju u Surdulicu na megdan Radniku. O predstojećem gostovanju, Božović kaže sledeće:

– Nama će u Surdulici biti 29 utakmica ove polusezone. Postoji umor, više psihički nego fizički. Pripreme smo počeli 13. juna, a danas je tačno šest meseci od toga. Biće teška utakmica, teren neće biti dobar, najverovatnije će biti zamrznut i teško je pretpostaviti šta može da se desi. Mnogo bi bilo važno da pobedimo i na dobar način se oprostimo od navijača koji su nas bodrili sve vreme – zaključuje trener Crvene zvezde.