Pratite Kaku uživo danas u 16 časova

Na dan odlučujuće faze ispadanja sa FIFA Svetskog Kupa u Brazilu 2014, adidas vas poziva da se pridružite najnovijem izdanju internet emisije, direktno sa Svetskog prvenstva: 'Dugout', koja se strimuje na YouTube kanalu.

Danas, u 16 časova po našem vremenu, u brazilskom klubu Regatas Flamengo, Gavea, emituje se četvrta po redu adidas Dugout emisija iz Rio de Žaneira u kojoj je gost brazilska zvezda Kaka. Gledaoci će imati priliku da ga vide u obilasku Rija iz vazduha, sa njim će se razgovarati o važnim trenucima za njegovu karijeru i o tome kakav je život van fudbalskih terena Marakane, na plažama Rija.

Dugout emisiju možete pogledati uživo na adidas YouTube strani od 16 časova, danas (28. juna).

Emisiju vode KICKTV prezenteri Lajla Ana-Li i Hju Vizi. adidas Dugout približava fudbalske legende više neko ikada milionima ljubitelja fudbala, uz omogućavanje razmene mišljenja, procena i reakcija na sve ono što se dešava u Brazilu na terenu, ali i van njega. Serija od šest epizoda emituje se tokom celog prvenstva, a poslednja epizoda emituje se na veče finalne utakmie Svetskog prvenstva 12. jula.

Brazilac Kaka je izjavio: “Biti svedok Svetskog prvenstva u mojoj spostvenoj zemlji do sada je bilo neverovatno iskustvo za mene – atmosfera na stadionima i u gradovima je fenomenalna. Zaista se radujem fazi brzog ispadanja i potpuno je odlično što adidas, sa ovim emisijama, pruža mogućnost fanovima da zavire unutar turnira.”

Kaku uživo možete pratiti u 16 časova: