“PRAVI JE GOSPODIN, OBIČAN ČOVEK”: Mladići istovarali kamion u Jajincima, a onda je došao NOVAK ĐOKOVIĆ! (FOTO)

novak i radnici
Nenad Senić

Jedan od najboljih tenisera sveta Novak Đoković oduševio je trojicu mladića iz Čačka koji su istovarali kamion u Jajincima.

 

Evo ga Nole! – uzviknuo je radnik jedne čačanske firme dok je istovarao kamion pun robe u Jajincima.

I zaista, niz ulicu je išao jedan od najboljih tenisera svih vremana, a momci iz Čačka nikako nisu hteli da propuste ovaj trenutak. Novak je uz osmeh pristao da se fotografiše s njima i tako im taj dan učini nezaboravnim. Reklo bi se da je već prebrodio porazu u Parizu.

Istovarali smo neku robu koju je naručio čovek u Jajincima. Uobičajan dan na poslu, ali da ne bude tako pobrinuo se Nole, koji je nedaleko od nas izlazio iz kola. To nije promaklo mom kolegi, primetio ga i uzviknuo: “Evo ga Nole!” Naravno, prišli smo mu i zamoli da sa njim napravimo fotografiju. On je bez problema prihvatio, pravi je gospodin, običan čovek. Isti je kao na televiziji, vedar, nasemjan – kazao je Nenad Senić, prenosi “Kurir”.

Nenad je pitao našeg tenisera kako se sada oseća, aludirajući na njegov poraz od Tima.

Biće bolje. Idemo dalje, odgovorio mi je. Video sam da je bio prilično umoran, pa nisam hteo da ga opterećujem raznim pitanjima. Meni i mojim kolegama je bilo drago što smo imali priliku da se slikamo sa takvom veličinom kakav je Nole – zaključio je Senić.