PREDAJE KAPITENSKU TRAKU! Navijaču Partizana je potrebna pomoć i zbog toga Saša Ilić ima VAŽNU PORUKU ZA SVE (VIDEO)

Sasa Ilic
Promo

Sav prihod od prodaje dresa i trake kapitena crno-belih biće usmeren za operaciju vilice i lica velikom simpatizeru Partizana Draganu Ganetu Pajiću.

 

Kapiten fudbalskog kluba Partizan, Saša Ilić odlučio je da preda svoj dres i kapitensku traku, a sve to kao nastavak humanitarnih aukcija Humanitarne organizacije “Zajedno za život”. Sav prihod od prodaje dresa i trake kapitena crno-belih biće usmeren za operaciju vilice i lica velikom simpatizeru Partizana Draganu Ganetu Pajiću.

Humanitarna organizacija “Zajedno za život”, ovoga puta u saradnji sa FK Partizan, nastavlja akciju humanitarnih aukcija preko interneta, a svi navijači crno-belih imaće priliku da dođu u posed potpisanog dresa i kapitenske trake Saše Ilića.

Svemu ovome još veću vrednost dodaje činjenica da je ovo možda poslednja sezona u kojoj Ilić, igrač sa najviše odigranih utakmica u istoriji Partizana, predvodi tim sa terena u ulozi kapitena iako se još nije zvanično izjasnio o penzionisanju.

Navijači su uvek ti koji nam pomažu i za koje kažemo da su nam “12-ti igrač” i vetar u leđa. Sada je došlo vreme da mi kao klub pomognemo našem navijaču, i da budemo tu za njega. Odmah sam se odazvao pozivu da pomognem, kao i klub. Pozivam sve dobre ljude i celu javnost da se uključe u akciju i pomognu Draganu da sakupi potreban novac i što pre ode na operaciju, naglasio je kapiten crno-belih.

Dres i kapitenska traka Saše Ilića biće na internet aukciji dostupnoj svima do nedelje uveče – KLIKNI OVDE.

Sav prihod od prodaje namenjen je za operaciju velikom simpatizeru kluba iz Humske, Draganu Ganetu Pajiću. Dragan je rođen sa teškim deformitetom lica, i do sada je već imao 25 korektivnih operacija. Sada je potrebno sakupiti 9.000 evra za još jednu operaciju vilice, lica i zuba koje su mu neophodne.

Pogledajte poziv Saleta Ilića da se priključite akciji: