PREDSEDNIK PARTIZANA RASPALIO MAŠTU NAVIJAČA: Evo šta Mijailović kaže o povratku Obradovića

Već duže vreme se u kuhinji Partizana polako krčka povratak legendarnog i trofejnog Željka Obradovića, a ponovo se po tom pitanju oglasio prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

Printscreen

Poznato je da Partizan traži novog trenera i da čini apsolutno sve kako bi se Obradović vratio u klub kojem je doneo evropsku titulu 1992. godine.

Željko Obradović je jedan od najvećih partizanovaca koje znam, košarkaška ikona obojena u crno-bele boje. Eventualni povratak Željka Obradovića u Partizan bio bi dokaz da je Srbija centar evropske košarke – rekao je Mijailović za Kurir.

Za mnoge je pitanje da li Partizan ima finansija da isprati angažovanje najvećeg trenera u Evropi.

Košarkaški klub Partizan je za ljude kao što je on nešto više od sporta, to je veza koja nije zasnovana na bazi materijalne kompenzacije.

U ovom trenutku Mijailović ne može da precizira da li će do povratka Obradovića zaista i doći, ali deluje da su šanse sve veće i veće što raspaljuje maštu navijača crno-belih.

– U komunikaciji sam s njim, pričamo o svemu. Pustimo da vreme pokaže rezultate – zaključio je prvi čovek Partizana.

Ukoliko propadnu pregovori sa Obradovićem, Partizan će se okrenuti Aleksandru Saši Đorđeviću, dok je treći pik za upražnjenu klupu Španac Pedro Martinez.