Prelazni rok nije ni blizu, a u Ljutice Bogdana već stiže novo pojačanje!

Do početka prelaznog roka u Srbiji ima više od mesec i po dana, a Crvena zvezda će već u četvrtak dobiti prvo pojačanje. Ekipi će se priključiti doskorašnji prvotimac Sutjeske i reprezentativac Crne Gore Vladimir Jovović.

 

On je još zimus trebalo da stigne u klub, ali je zapelo oko obeštećenja Sutjesci. Zbog toga je zvezda dogovorila njegov transfer za jun, kada mu ističe ugovor sa Nikšićanima. U međuvremenu je Jovović napravio incident u šampionatu Crne Gore jer je udario sudiju, piše „Blicsport”.

FS Crne gore ga je zbog tog prestupa kaznio šestomesečnom zabranom igranja, pa je njegov dalji boravak u Nikšiću izgubio svaki smisao. Ipak, pošto je formalno još dva meseca pod ugovorom sa Sutjeskom srpski šampion je morao i uspeo da postigne dogovor sa Sutjeskom da se on od sutra priključi crveno-belima na treninzima.

To će biti obostrano korisno jer će se on adaptirati na Zvezdu, a trener Lalatović će moći dobro da ga upozna i uigra sa ostatkom tima. Od njega se očekuje da pojača konkurenciju na krilnim pozicijama kada ode Darko Lazović. Kada počne prelazni rok trebalo bi da se ozvanični trogodišnji ugovor igrača i kluba.