PREMIJER LIGA: Čelsi deklasirao Evertona u gostima 6:3, nula na Old Trafordu, ‘Građani’ poraženi

Junajted je odigrao još jednu očajnu utakmicu, a jedina dobra stvar za navijače 'crvenih đavola' je debi Anhela di Marije koji je protekao veoma dobro. Stouk Siti je priredio jedno iznenađenje, pošto je savladao Mančester Siti, dok smo pravu goleadu mogli da vidimo u Njukaslu.

‘Crveni đavoli’ su u startnoj postavi osim najskupljeg igrača u istoriji engleskog fudbala imali još i Runija, Van Persija i Huan Matu, ali tim sa Old Traforda i pored toga nije mogao do pobede protiv novog premijerligaša.

Argentinski fudbaler bio je verovatno i najbolji pjedinac svoje ekipe na ovoj utakmici pokazavši da će u svakom slučaju biti veliko pojačanje.

Fudbaleri Mančester sitija izgubili su danas na svom terenu od Stouka sa 1:0, u utakmici Trećeg kola Premijer lige Engleske. Aktuelni šampion tako je zabeležio prvi poraz u sezoni, posle uvodne dve pobede, a jedini gol postigao je Mame Biram Dijuf.

Svonsi je ubedljivo sa 3:0 savladao Vest Bromvič Albion, dok je Sautempton zabeležio prvi trijumf u sezoni, pobedom u gostima nad Vest Hemom sa 3:1.

Kvins Park Rendžers takođe je došao do prve pobede, savladavši kod kuće Sanderlend sa 1:0, dok su Njukasl i Kristal Palas igrali nerešeno 3:3, a u poslednjem meču današnjeg dana fudbaleri Čelsija su deklasirali ekipu Evertona sa 6:3.

Premijer liga, treće kolo rezultati:

Barnli – Mančester Junajted 0:0
Mančester Siti – Stouk Siti 0:1
Njukasl – Kristal Palas 3:3
Kvins Park Rendžers – Sanderlend 1:0
Svonsi – VBA 3:0
Vest Hem – Sautempton 1:3
Everton – Čelsi 3:6

Nedelja:

14.30 Aston Vila – Hal Siti
14.30 Totenhem – Liverpul
17.00 Lester – Arsenal