PREMIJER LIGA: Čelsi i dalje bez poraza, Sautempton deklasirao ekipu Njukasla

Fudbaleri Čelsija upisali su i četvrtu pobedu u Premijer ligi, pošto su danas savladali Svonsi sa 4:2.

Ekipa Svonsija je na današnjem meču četvrtog kola Premijer lige povela autogolom Džona Terija u 11. minutu, ali su izabranici Žozea Morinja do kraja poluvremena prvo izjednačili, a potom su u drugom delu i potpuno preokrenuli rezultat.

U 45. minutu izjednačenje Čelsiju je doneo Dijego Kosta, a najzvučnije pojačanje tog kluba je potom postigao još dva gola, prvi u 56, a drugi u 67. minutu.

Luk Remi je u 81. minutu povisio na 4:1, a konačan rezultat postavio je Džondžo Šelvi u 87. minutu.

Dijegu Kosti ovo je bila četvrta utakmica u dresu Čelsija, a do sada je već postigao sedam golova.

Sanderlend i Totenhem podelili su bodove, pošto su odigrali 2:2. Totenhem je poveo već u drugom minutu golom Nasera Časlija, ali je samo dva minuta kasnije izjednačio Adam Džonson.

Novu prednost gostima doneo je Kristijan Eriksen u 48. minutu, a konačan rezultat postavio je Hari Kin autogolom u 82. minutu.

Kristal Palas i Barnli su odigrali 0:0, dok je Lester savladao Stouk sa 1:0.

Everton je u gostima pobedio Vest Brom sa 2:0 golovima Romelua Lukakua i Lejtona Bejnsa.

Fudbaleri Sautemptona su bili ubedljivi protiv Njukasla sa 4:0, a strelci su bili Grazijano Pele dva puta, Džek Kork i Morgan Šnajderlin.

Srpski reprezentativac Dušan Tadić odigrao je ceo meč za Sautempton. Ranije danas, Arsenal i Mančester siti su podelili bodove odigravši 2:2.

Posle nepotpunog četvrtog kola Premijer lige, Čelsi je prvi na tabeli sa 12 bodova, Svonsi je drugi sa devet, dok Sautempton, Mančester siti, Totenhem i Aston Vila imaju po sedam bodova.