PREMIJER LIGA, Kuman: Ako nastavimo ovako možemo među prve četiri ekipe

Trener fudbalera Sautemptona Ronald Kuman rekao je danas da nije nemoguće da njegova ekipa, ukoliko nastavi sa dobrim partijama, sezonu završi među četiri najbolja tima Premijer lige.

– Ako nastavimo ovako postoji mogućnost da završimo među prve četiri ekipe, ali tu su timovi poput Totenhema i Mančester junajteda… Oni imaju previše dobrih igrača. Ali, mi ćemo pokušati. Ako zadržimo veru i duh, onda ništa nije nemoguće – rekao je Kuman za britanske medije.

Sautempton je trenutno drugi na tabeli Premijer lige sa 13 bodova, tri manje od prvoplasiranog Čelsija, a dva više od Mančester sitija koji je na trećem mestu.

U narednom, sedmom kolu Sautempton gostuje Totenhemu, koji je osmi na tabeli sa osam bodova i samo dve pobede od početka šampionata.

– Nisam očekivao da ćemo biti tamo gde jesmo sad na tabeli, ali dalek je put do kraja, a prvi sledeći izazov su Sparsi u nedelju – dodao je Kuman.

Sadašnji trener Totenhema Mauriso Poketino je u taj klub došao upravo iz Sautemptona i ovo će mu biti prvi duel protiv bivšeg kluba.

– Svaki trener ima svoj način rada, ali ja sam od prvog dana ove sezone video dobru atmosferu u timu i čuo sam da je to bio jedan od kvaliteta i prošle sezone – kazao je Kuman.

Meč između Sautemptona i Totenhema igra se u nedelju od 15.05 u Londonu.