PREVARA VEKA: Markus Moris zaigrao u plej-ofu NBA LIGE umesto brata blizanca?!

braća moris
twitter@rodger_sherman

Ako je verovati američkim medijima braća blizanci Markif i Marksu Moris su prevarili svet.

Kada se Markif, košarkaš Vašingtona, povredio u prvoj utakmici drugog kruga NBA plej-ofa protiv Bostona, mnogi su pomislili da je za njega sezona završena. Ali, dva dana kasnije on se našao na parketu, postigao 16 poena.

Sada se sumnja da je sve to umesto markifa uradio Markus inače košarkaš Detroita, koji je ranije završio sezonu, pa je mogao da uskoči. Pošto su identični blizanci, imaju i slične tetovaže, postavlje se pitanje da li su braća zaista prevarila svet.

–Učinili smo to jednom dok smo bili mlađi. Na klupi smo brzo zamenili dresove pa sam ja ušao umesto Markusa koji je imao problema sa zglobom– prisetio se Markif, koji je sada možda ustupio mesto bratu.

Markus je demantovao da je igrao umesto brata blizanca, a Markif je ranije priznao da su dok su bili mlađi znali da zamene dresove i uđu jedan umesto drugog u igru, pa ne čudi što su ovog puta probudili sumnju.

Markus je demantovao da je zaigrao umesto brata blizanca, stil igre u drugoj utakmici više je podsećao na povređenog Markifa koji više od brata igra pod košem, ali nikada nećemo saznati ko je od braće zaista nastupio.

Pogledajte video: