Prilo: Duel sa Olimpijakosom za nas je kao finale, moramo da prikažemo najbolju igru

Fudbaler Juventusa Andrea Pirlo rekao je da njegova ekipa u predstojeći duel sa Olimpijakosom u Ligi šampiona mora da uđe kao da je finale, pošto joj je potreban dobar rezultat kako bi zadržala šanse za plasman u drugu fazu.

Fudbaleri Juventusa sutra od 20.45 na svom stadionu igraju protiv Olimpijakosa, utakmicu četvrtog kola Grupe A u Ligi šampiona.

Juventus je u prošlom kolu izgubio u Atini sa 0:1 i sa tri boda iz tri utakmice na trećem je mestu, dok drugoplasirani Olimpijakos ima tri boda više. Prvi u grupi je Atletiko Madrid sa šest bodova, a poslednji je Malme sa tri boda, koliko ima i Juventus.

Crno-beli u utakmicu ulaze posle pobede u domaćem prvenstvu nad Empolijem od 2:0, a jedan gol postigao je Pirlo.

– Pobeda protiv Empolija je važna, jer nam je omogućila da se dobro pripremimo za utakmicu sa Olimpijakosom. Duel sa grčkom ekipom je za nas kao finale, moramo da prikažemo najbolji igru, pošto nam odgovara samo jedan rezultat – rekao je Pirlo.

Olimpijakos je odigrao bez golova sa Asterasom i na tabeli grčkog prvenstva zaostaje pet bodova za prvoplasiranim Paokom. U tom meču trener Olimpijakosa Mičel odmarao je Ibrahima Afelaja, Leandra Salinu i Delvina Ndinga.

Poslednji put kada su Juventus i Olimpijakos igrali u Torinu, u oktobru 2003. godine, crno-beli su pobedili sa 7:0.