Primamljiva ponuda mogla bi da zakuca na vrata Humske: Engleski premijerligaš želi Škuletića

Posle interesovanja francuskog Lila, te pojedinim ruskih klubova, želju da angažuje Petra Škuletića iskazao je i NJukasl. Svrake su angažovale nekoliko pojačanja prošlog leta, ali to nije donelo boljitak u realizaciji.

Njukasl je postigao svega 18 golova u 16 mečeva ove sezone, a za tim koji je kupio četiri ofanzivna igrača to je premalo. Iako ima samo pet mečeva kao starter, u ekipi Alana Pardjua najbolji strelac je Papis Sise, sa sedam golova!

Ajoze Perez je bio u formi ranije, kad je u prva tri meča bio strelac isto toliko golova. Međutim, u poslednjih šest utakmica samo jednom je zatresao protivničku mrežu.

Osim pomenutog dvojca, niko nije zatresao protivničku mrežu više od jednom! Pre nekoliko dana francuski L’Ekip je povezao Škuletića sa Lilom, ali sada je u igru i Njukasl.

Engleski mediji koji su plasirali ovu informaciju Škuletića opisuju kao visokog, snažnog i moćnog Srbina, koji je postigao 14 golova u samo 15 utakmica, a prošle sedam u 13 utakmica, od kad je došao u Partizan.

– Škuletić je bio deo Partizana, kad je u Ligi Evrope izgubio sa 1:0 od Totenhema krajem novembra. Korpulentni napadač imao je šansu na tom susretu, ali je lopta posle njegovog udarca glavom završila pokraj gola – navode britanski mediji.

Lil je nekoliko puta slao i svoje emisare u Humsku, ali na njihovoj listi želja je i Amerikanac Žozi Altidor. Britanci navode da bi Partizan pustio svog golgetera u NJukasl za sumu između tri i četiri miliona evra.