Pripreme za drugi deo sezone uveliko traju: Šampion u Sloveniji, trenira u Kopru (FOTO GALERIJA)

Fudbaleri Crvene zvezde su u nedelju u večernjim satima doputovali u Sloveniju, odnosno hotel „Žusterna” gde će biti smešteni tokom narednih desetak dana.

U ponedeljak je već u 10 časova, po prijatnom vremenu, odrađen prvi trening u sportskom centru „Bonjifika”. Drugi deo treninga bio je zakazan za 17 časova, i trajao je dva sata.

U istim terminima fudbaleri Crvene zvezde treniraju i danas, kao i u sredu prepodne, dok je za 17 časova (sreda) zakazana prva kontrolna utakmica, protiv ekipe NK Tolmin, na stadionu „NK Ankaran”.

Priliku da zabeleži prve minute nakon povratka u Zvezdu, čeka i Dušan Anđelković.

–  Iako već duže vreme treniram sa ekipom, jedva čekam pripremne utakmice kako bih ponovo „osetio” teren. Uželeo sam se utakmica – priznao je Anđelković za zvaničan sajt kluba.

 

Od Anđelkovića se očekuje da donese neophodan kvalitet i iskustvo, i da ekipa njegovim prisustvom dobije na probojnosti uz levu aut liniju.

– Sada je najvažnije da se dobro pripremimo, pre svega fizički. Treninzi jesu i biće naporni, uvek je tako na pripremama Crvene zvezde. Na nama je da iskoristimo pripreme i odlične uslove koje imamo ovde, jer moramo biti u stanju da izdržimo i najveće napore kako bismo na proleće mogli da zabeležimo zapažene rezultate  – rekao je Anđelković.