Problemi u Partizanu: Mačvan, Pavlović i Murić ljuti na Vujoševića i odbili da treniraju

Uoči odlučujuće utakmice za rasplet u Jadranskoj ligi, košarkaški klub Partizan se našao u ogromnim problemima.

 

Kako nezvanično saznajemo, večernji trening u četvrtak propustili su Edo Murić, Milan Mačvan i Aleksandar Pavlović, nezadovoljni stanjem u klubu, pre svega odnosom trenera Vujoševića prema njima.

Problem je nastao posle poraza u prekjučerašnjoj prijateljskoj utakmici sa Mega Leksom, jer je trener Duško Vujošević zakazao trening za četvrtak – u šest sati ujutro.

 

Pomenuti trio, a valja istaći da je Edo Murić pritom i povređen (skočni zglob), napomenuo je tada da neće doći na taj trening, a potom su isključili mobilne telefone i nisu se pojavili – ni na večernjem treningu.

Pavlović, ljubimac “grobara”, pritom je upravi kluba SMS porukom najavio da se više i ne vrati među crno-bele, o čemu je, na određen način, izvestio i jedan od vodećih izraelskih novinara, David Pik, i to putem Tvitera.

Partizan će u petak održati konferenciju za štampu, a njena prvobitna “namena” bila je nedeljni meč (19 sati u Podgorici) između Budućnosti i beogradskih crno-belih. Ko pobedi u tom duelu, definitivno će izbeći prvoplasiranu Crvenu zvezdu Telekom u polufinalu ABA lige.