Prodati jug i sever

Ulaznice za južnu i severnu tribinu Partizanovog stadiona za 146. večiti derbi su rasprodate.

Utakmica u okviru 26. kola Jelen Superlige između Partizana i Crvene zvezde igra se u subotu od 19 časova.

Zbog velikog interesovanja u prodaji je ostao manji broj ulaznica za sektore istok i zapad.

Radno vreme blagajni na dan utakmice, biće od devet do 16 časova. Ukoliko sve karte budu rasprodate pre predviđenog vremena, blagajne će biti zatvorene.

Mole se svi navijači da na stadion dođu u predviđeno vreme, kako bi nesmetano prošli kroz duplu bezbednosnu kontrolu. Kapije stadiona se otvaraju od 17 h.

“Sa željom da ovaj večiti derbi prođe u sportskom duhu, molimo sve navijače da se ponašaju fer, sportski i u skladu sa zakonom”, navodi se na sajtu Partizana.

Kapiteni Partizana i Crvene zvezde, Saša Ilić i Nenad Milijaš, uzdaju se u dobru formu i potivnu atmosferu u svojim ekipama.

Trener Partizana Marko Nikolić smatra da je Partizan jedini tim koji može da okonča seriju Zvezde od 15 pobeda, zbog koje je rekao da je to najbolji tim u Evropi.

Trener Zvezde Slaviša Stojanović se ne plaši opuštanja svojih igrača zbog bodovne prednosti, a kao ključ meča ističe psihološku stabilnost i organizaciju igre.

“Večiti” derbi, 146. po redu između Partizana i Crvene zvezde na programu je u subotu od 19:00 na stadionu “Partizan” u Humskoj 1,u okviru 26. kola Jelen Superlige Srbije.

Pravdu će deliti naš najbolji sudija Milorad Mažić.