Profesionalci na terenu, zavodnici van njega: Zbog ovih igrača ŽENE OBOŽAVAJU FUDBAL! (FOTO)

Da se žena razume u fudbal često je tabu tema. Naravno, čast izuzecima! Uglavnom se takve i brzo udaju, jer svi znamo koja je IDEALNA za „jaču polovinu”. Ipak, većina dama ne shvata fudbalska pravila, a dok im muškarci objasne šta je ofsajd... Prođe dosta vremena.

 

foto: dnevno.rs/kolaž

Koliko puta ste samo čuli: „Navijam za Real, onaj Ronaldo je SAVRŠEN!”

„Ah, blago se Viktoriji Bekam…”

„Obožavam Barselonu, idem na Kamp Nou – možda upoznam Nejmara!”

I ne možete im zameriti, jer kako muškarci uživaj u meču Šarapova – Ivanović, „plaču” zajedno sa Ivanom Španović, navijaju za trojke Milice Dabović, tako i žene gledaju 22 igrača kako trče za loptom.

Portal Dnevno.rs je posebno za žensku „publiku” izdvojio najveće zavodnike i čuvene „mačo” muškarce iz sveta fudbala.

Kristijano Ronaldo

Mišljenja su podeljena. Dok je jednima „ništa posebno” i klasičan „fudbalerčić”, drugima je idealan muškarac, zgodan srcolomac…

Dejvid Bekam

U „ono” vreme, Bekam je slovio za najlepšeg fudbalera, a žene su prosto ludele za njim. Svaka je želela da bude na mestu Viktorije Bekam. Ali, pošto je to bilo nemoguće, onda su je mnoge smatrale veoma uspešnom ženom. 

Alesandro Matri

Kako da izostavimo ovog Italijana. Nije popularan kao Ronaldo, ali mnoge se zaljube u njega na prvi pogleda. Zbog toga nemojte da vas čudi kad vam neka zgodna cica kaže da navija za Juventus, a pritom napomene da je do skoro pratila Đenovu…

 

foto: instagram.com/alessandro_matri_32

Mihael Balak

Bivši kapiten i reprezentativac Nemačke, Mihael Balak, proslavio se u Bajern Minhenu gde je stekao ne samo sportsku, već i medijsku pažnju. Za „Bavarce” je odigrao 107 utakmica i postigao 44 gola. Veliki trag u svetu fudbala je ostavio i dok je nosio dres Čelsija, a gde god da se pojavi uvek bi, veoma specifičnim izgledom za Nemce, skretao pažnju mnogih žena. 

 

foto: de.uefa.com

Nejmar

I dok mnogi muškarci ne shvataju šta to žene vide na Nejmaru, one ga prosto obožavaju. Reprezentativac Brazila i fudbaler Barselone često je na meti medija, koji ga povezuju sa mnogim starletama, manekenkama… 

Ezekiel Laveci

Argentinac, inače član Pari Sen Žermena, važi za pravog lepotana i zavodnika. Ezekiel Laveci ima devojku, ipak to ga ne sprečava da se slika sa svojim mnogobrojnim obožavateljkama. Njemu ne znači ništa, ali njima znači mnogo!

 

foto: instagram.com/pocho22lavezzi

Hames Rodrigez

Kolumbijac je nenormalnom brzinom stekao popularanost tokom Svetskog prvenstva u Brazilu, prošle godine. Onaj fantastični pogodak, koji je proglašen i za gol godine, stavio ga je u žižu javnosti. Rodrigez je posle Mundijala postao i fudbaler Real Madrida, a „lepša polovina” ga smatra novim Kristijanom Ronaldom… govorimo o izgledu.

Serhio Ramos

Još jedan član „Kraljevskog” kluba Serhio Ramos. Devojke se ne mire sa činjenicom da je Ramos u srećnoj vezi. Ipak, kao što ona čuvena kaže: Nada poslednja umire...

Manuel Nojer

Jedan od najboljih golmana na svetu ima sve što jedna žena može da poželi. Muževan izgled, savršenu visinu, disciplinu i lepotu. Upravo zbog toga, važi i za najlepšeg golmana. 

Fernando Tores

Iako je Španac po prelasku iz Liverpula u Čelsi često bio kritikovan zbog loše forme i igre, dame su ga volela istom jačinom kao kada je igrao za „Crvene”. 

Dijego Čolo Simeone

On je izuzetak na našoj listi. Trener je Atletiko Madrida, ali imajući u vidu da je bivši fudbaler, definitivno ima čast da zauzme počasno mesto u našem tekstu. Dijego Simeone možda ne važi za lepotana, ali zbog gospodskog izgleda i originalnog crnog odela „bije” ga glas pravog muškarca i najprivlačnijeg trenera. 

Aleksandar Kolarov

Aleksandar Kolarov je miljenik dama i jedan od najzgodnijih srpskih fudbalera, što je dokazano mnogo puta do sada. Pripadnice lepšeg pola u Engleskoj često gledaju utakmice Mančester sitija samo zbog reprezentativca Srbije.

 

foto: uefa.com

Zanimljiv je detalj na jednom od druženja sa navijačima na kome je Kolarov bio sa Džekom i Jovetićem, a najviše devojaka želelo da se fotografiše upravo sa Aleksandrom. To je primetila i novinarka zvanične televizije „Građana“ koja je morala da pita srpskog reprezentativca šta se to dešava sa devojkama kada su u njegovoj blizini, a njegov odgovor je bio prilično samouveren:

Žene me vole, to je normalno!

Alesandro Nesta

Bivši reprezentativac Italije, koji i dalje zauzima treće mesto najskupljih transfera odbrambenog igrača u istoriji fudbala, pošto je iz Lacija prešao u Milan za 30 miliona evra. U periodu kada je njegova karijera bila na vrhuncu, Nesta je bio i na „udaru” žena. On i danas važi za veoma privlačnog muškarca iako je nedavno „zgazio” 40-e…

 

foto: uefa.com

Andrij Ševčenko

Ko ne voli Ukrajinca? Muškarci su ga obožavali zbog strašnog talenta i fantastične igre koju je pružao na terenima, a žene zbog lepote i privlačnog izgleda.

 

foto: uefa.com