PROGNOZE NISU DOBRE: Dan uoči najvažnijeg meča jesenjeg dela sezone PARTIZAN U PROBLEMU!

partizan
Beta

Da li Miroslav Đukić ima adekvatno rešenje?

 

Najskuplji fudbaler u istoriji Partizana, Sejduba Suma, povredio se u utorak na treningu i u ovom trenutku je neizvesno da li će moći da se stavi na raspolaganje treneru Miroslavu Đukiću za duel sa Skenderbegom.

Suma je juče napustio trening zbog povrede primicača. Jučerašnje prognoze nisu dobre, ali videćemo da li će moći da igra – kratko je saopštio Đukić na konferenciji za medije posvećenoj duelu sa predstavnikom Albanije. (Više o tome možete saznati KLIKOM OVDE)

Ovako je Suma PROMAŠIO POBEDU Partizana protiv Skenderbega (VIDEO)

Suma je po dolasku iz Slovana na početku dejstvovao na levom krilu, kao zamena za Brazilca Leonarda, da bi posle angažovanja Zorana Tošića bio premešten u srce veznog reda, iza napadača. Na 16 utakmica dao je četiri i namestio jedan gol, a ukoliko ne bude mogao da igra – Miroslav Đukić će morati da prekomponuje vezni red.

 

Kao jedna od varijanti je povlačanje Lenadrea Tavambe na mesto centralnog veznog, što bi otvorilo prostor Ognjenu Ožegoviću da igra sam u špicu, dok je druga opcija da Tavamba ostane u napadu, a iza njega s desna na levo zaigraju Tošić, Janković i možda Danilo Pantić.

SVI SE RAZOČARALI U SUMU: Navijači Partizana gube STRPLJENJE, kritike stižu i od MILIVOJA ĆIRKOVIĆA