PROMENE U SAVEZU: Tomislav Karadžić više nije u Skupštini FSS?

Tomislav Karadzić
beta

Fudbalski savez Vojvodine izmenio je sastav svog Izvršnog odbora i zamenio svoje delegate u FSS, među kojima je Tomislav Karadžić.

 

U Skupštini FSS su zamenjeni još Đorđe Žutić, Marjan Rnić i Slavko Tuvedžić i na njihovo mesto su izabrani Saša Živković, Goran Drača, Zoran Purić i Aleksandar Umetić.

Smatrali smo da zamenjeni delegati ne zastupaju interese FSV na najbolji način, a imamo jasnu viziju razvoja fudbala u Vojvodini i u svom radu želimo apsolutnu samostalnost – rekao je predsednik FSV Dragan Simović.

U Izvršnom odboru FSV više nisu Marjan Rnić koji je bio i potpredsednik FSV, zatim Đorđe Žutić, Staniša Beljin i Slavko Tuvedžić. Njihova mesta su zauzeli Goran Jović, Predrag Perović, Zoran Dudvarski i Milorad Mažić.

– Razloge za izmenu sastava IO treba tražiti u ybivanjima na poslednjoj skupštini FS Vojvodine kada svi članovi IO nisu radili u skladu sa dogovorima i sa zvaničnim stavovima FSV – rekao Simović.

Takođe, na sednici su izabrani i novi potpredsednici FSV – Mirko Dubroja iz Novog Sada, Nenad Nikolić iz Lovćenca i Goran Starčević iz Zrenjanina.

– Smatram da će formiranje ovog novog tima, i njegovo angažovenje, dovesti do poboljšanja stanja u fudbalskoj Vojvodini. Odluka o zameni članova nije bila laka i nije doneta preko noći jer se radi o dobrim ljudima i sportskim radnicima. Jednostavno postoje razmimoilaženja u stavovima i nismo mogli nastaviti dalje zajedno – istakao je Simović.