PROMENILI PLOČU! Đoković ZAPUŠIO USTA Britancima: Pljuvali i vređali ga, a sada pišu OVO

Prvi reket sveta Novak Đoković je tokom samog Australijan opena pretrpeo brojne napade kako folira povrede, a neki su išli čak dotle i da ga nazovu zlikovcem. Međutim, Novak je izgleda uspeo da im zapuši usta.

screenshot/youtube.com/Australian Open TV

U prilog tome govori i tekst britanskog “Ekspresa”, lista koji je ne tako davno lagao o Đokoviću, u kojem se navodi da je sada Đoković u odličnoj prilici da postane najbolji teniser svih vremena.

– Novak Đoković je jednostavno prejak. Mnogi su očekivali da nedeljno finale sa Medvedevim bude epsko, žestoka bitka, ali je Srbin imao drugačije ideje. I sasvim je jasno da će nadmašiti Federera i Nadala pre nego okači reket o klin – komentar je u listu “Ekspres”.

List ističe da Novak nije lako stigao do titule i pomalo zaboravlja da je upravo zbog toga i njegove povrede ova titula utoliko slađa.

– Đoković nije bio tako ubedljiv u svim fazama turnira. Ipak, najveći šampioni pobeđuju i kada nisu na vrhuncu svoje moći i igre. Sada je na 18 grend slemova. Imajući u vidu da je prvi osvojio 2008. u vreme kada su Federer i Nadal imali velikih bitaka pre toga, može se reći da je to veliko dostignuće. Đoković nije tako uglađen poput Federera, niti je tako snažan kao Nadal. Umesto toga, on je dobro podmazana mašina koja se retko kvari i ima dobro napajanje da završi posao – dodaje se dalje u tekstu.

Britanski list daje svoj sud o trci za GOAT-a – odnosno najvećeg svih vremena.

– Do kraja karijere može da postane GOAT. Iako su Federer i Nadal ispred njega po broju grend slemova, to možda neće biti još tako dugo. Možda bude ispred njih već do kraja godine – zaključuju u “Ekspresu”.

ĐOKOVIĆA NIKO NIKADA NIJE OVAKO NAPAO! Čuveni američki časopis objavio STRAŠAN TEKST na račun srpskog šampiona