Prosinečki: Teško ćete vi Srbi u Francusku, kad će Zvezda da mi isplati dug?

Doživeo sam na toj adresi mnogo lepih stvari i kao igrač i kao trener, ali sa te adrese godinama nema nikakvog odgovora na moje pozive – iskren je Prosinečki, prenosi „Sport”.

 

Selektor Azerbejdžana, Robert Prosinečki, posle poraza od Srbije pričao je i o crveno-belima.

Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju je pobedila je Sankt Peltenu selekciju Azerbejdžana sa 4:1 (1:1) u prijateljskom meču.

Robert Prosinečki je od pre šest meseci selektor Azerbejdžana. 

Bivši igrač, ali i trener crveno-belih ocenio je da će „Orlovi” teško izboriti mesto na Evropskom prvenstvu.

– Povremeno pratim dešavanja u srpskom fudbalu, ali ne kao ranije. U poslednje vreme me je zanimala samo reprezentacija. Teško ćete vi Srbi sa jednim bodom u Francusku. Mnogo je teška situacija u grupi, bez obzira što imate tim vredan poštovanja – rekao je Prosinečki posle poraza od reprezentacije Srbije.

Ovaj strateg osvrnuo se i na njegov odnos sa Crvenom zvezdom…

– Na Zvezdu ne mogu da budem ljut jer mi je mnogo dala dok sam bio igrač, a i ja sam valjda njoj nešto dao iz tog vremena… Ovih dana mi svašta poturuju, razočaran sam u neke ljude – nedorečen je selektor Azerbejdžana.

Vrlo dobro se zna da mi Zvezda i dalje duguje novac od ugovora. Doživeo sam na toj adresi mnogo lepih stvari, ali sa tre adrese godinama nema nikakvih odgovora na moje pozive. Nemam problem ni sa jednim čovekom u Zvezdi, a oni se ponašaju kao da imaju veliki problem sa mnom. Poslednje što sam ih pitao je, koliko još treba da čekam. Ostalo se zna. I koliki je dug i od kad čekam – ljutito je dodao Robert Prosinečki.