PROTIV RUMUNIJE U NAJJAČEM SASTAVU: Za premijeru u Svetskoj ligi Savić pozvao OVE IGRAČE!

vaterpolo
waterpoloserbia.org

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je danas spisak igrača za predstojeću utakmicu sa Rumunijom u prvom kolu Svetske lige u kojoj brani titulu.

 

Vaterpolisti Srbije igraju u utorak 14. novembra od 19 časova u Zrenjaninu protiv Rumunije, utakmicu prvog kola Svetske lige.

NOVO ZLATO ZA SRBIJU: Vaterpolisti bez milosti u finalu protiv Rusa, niko kao Dejan Savić!

Kako je saopštio Vaterpolo savez Srbije, Savić je pozvao igrače koji su na Svetskom prvenstvu u Budimpešti osvojili bronzanu medalju, a iz tog tima jedino će izostati povredjeni Stefan Mitrović, koga će zameniti Strahinja Rašović.

– Želimo da igramo sa jakim sastavom jer još nije poznat domaćin takmičenja pa je moguće da i najbolji drugoplasirani sastav bude učesnik završnog turnira. Znamo Rumuniju, nama je najvažnije da se okupimo, prvi put posle avgusta i dobro obavimo treninge i utakmicu – rekao je Savić.

PRIJATELJSTVO KOJE NE RAZDVAJAJU GRANICE: Hrvatski selektor IVICA TUCAK iskreno o našem DEJANU SAVIĆU!

Na spisku su: Gojko Pijetlović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Sava Randjelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Strahinja Rašović i Branislav Mitrović.

SAVIĆEVI MOMCI DANAS POČINJU ODBRANU KRUNE: “Ulazimo kao šampioni i sve oči su uprte u nas”

Ekipa će se okupiti dan pre utakmice i treniraće u bazenu Zavoda za sport u Košutnjaku, a u Zrenjanin će otputovati na dan utakmice.

Srbija je petostruki uzastopni osvajač Svetske lige, a to takmičenje osvajala je 11 puta.