PROTIVNIK JE PRITERAN UZA ZID: Panteri imaju MEČ loptu, a put do finala vodi preko Železnika! (VIDEO)

FMP
print screen/you tube.com/Poznavalac

Partizan je u utakmici sa rekordnim brojem ličnih grešaka, izgubio od FMP-a rezultatom 96:91.

 

Jedan od glavnih razloga za veliki uspeh “tima iz predgrađa” jeste nadmoć u skokovima. Iskusni treneri bi rekli da je loše građenje obruča posledica nedostatka želje. Pored toga, trener Džikić je apostrofirao slobodna bacanja, kao jedan od ključnih problema u jučerašnjoj utakmici.

– Sad nemamo kud, moramo da pobedimo dva puta i to je to. E sad, ne očekujem da bude lako. Stvarno ne očekujem da bude lako. Šta je tu je, ne može išta da se promeni. Spremimo glave za borbu i to je to – reči su trenera crno-belih.

U taboru FMP imaju pregršt razloga da budu zadovoljni. Ekipa je vodila tokom čitavog meča, a u nekoliko navrata u poslednjoj četvrtini, “Panteri” su odbili nalete Partizana. Trener ekipe Dušan Alimpijević, izrazio je zadovoljstvo zbog vođstva u polufinalnoj seriji.

– Vrlo sam zadovoljan i srećan zbog pobede, načina na koji smo razmišljali i kako smo neke male lične interese ostavali ispred hale i igrali koletivnu, fantastičnu utakmicu. Ako neko pomisli da smo završili posao, vara se. Napravili smo brejk, ali on ništa ne znači ako mi u svojoj kući ne odigramo ovako – zaključio je Alimpijević.

Sledeći meč se igra u petak od 21 sat, a domaćin je FMP.