PROVOKACIJA ILI POŠTOVANJE? Tomaš Berdih igrao u patikama sa ĐOKOVIĆEVIM LIKOM, a evo kako je to objasnio (FOTO)

Tomaš Berdih
dnevno.rs/kolaž

Kada su primetili da polufinalista Vimbldona, Tomaš Berdih, ima lice Novaka Đokovića na svojim patikama, korisnici Tvitera su brojnim komentarima – "srušili internet"!

 

Naime, češki teniser Tomaš Berdih je juče, na centralnom terenu, igrao (i izgubio) polufinalni meč Vimbldona protiv “mađioničara” – Rodžera Federera.

Tom prilikom Berdih je nosio Adidas patike koje, iako su bile bele, nisu mogle da prođu nezapaženom ljubiteljima “belog sporta”. A kako i bi, kada je igrao u patikama na čijem je jeziku bio lik Novaka Đokovića!

Na prvi pogled ove patike nisu izgledale uopšte čudno – obične, bele, sportske, Adidas patike. Međutim, ukoliko pogledate bliže možete da primetite našeg najbolje tenisera – Noleta!

Ovaj čin, iako na prvi pogled deluje kao omaž donedavno najboljem teniseru sveta, kome predstoji borba sa povredom zbog koje je i predao meč Čehu u četvrtfinalu pri rezultatu 7:6, 2:0, ipak ima objašnjenje.

Naime, Berdih je istakao da je osećao bol u stopalima dok je nosio svoje uobičajene patike, pa je uzeo druge, preneo je Asošijeted pres.

Nosim Novakove patike, pošto mi druge prosto ne odgovoraju – rekao je Berdih.

Bilo kako bilo, naš Nole je na neki način igrao polufinale, zar ne?