PRŠTALO NA TAJM-AUTU: DULE ražestio svoje ZMAJEVE, pa digao na noge celu SKENDERIJU! (VIDEO)

Duško Vujošević
print screen/youtube.com/FACE HD TV

Druga pobeda reprezentacije Bosne i Hercegovine u pretkvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, podgrejala je košarkašku atmosferu kod naših zapadnih suseda a u centru pažnje je selektor Duško Vujošević.

 

BiH je do pobede nad Jermenijom (98:85), došla zahvaljujući fantastičnom Dženanu Musi, koji je sa 28 poena bio najefikasniji u timu domaćina.

Ipak, u centru pažnje je bio selektor BiH Duško Vujošević, koji je na sebi svojstven način, još jednom uspeo da od svojih igrača izvuče i više od maksimuma mogućnosti.

Druga pobeda Bosne i Hercegovine u pretkvalifikacionoj grupi A i te kako je povećala šanse ekipe da se nađe u kvalifikacionom ciklusu.

– Ovo je bila važna utakmica, ostali smo u utrci za plasman u kvalifikacije. Opet se desilo da smo na kraju utakmice napravili negativnih 6, 7, 8 poena razlike što može da bude kobno u nekoj završnici, ali nadamo se da to neće biti slučaj – rekao je Vujošević.

Naredni meč ekipa BiH igra protiv Švedske u Zenici, gde bi Vujoševićevim pulenima odgovarao trijumf sa 9 ili više poena razlike.

– Očekujemo pobedu – optimističan je selektor Bosne i Hercegovine.