PRVI PUT U ISTORIJI: Bivša fudbalska zvezda uskoro SA LOPTOM PUTUJE U SVEMIR?!

Dejvid Bekam je započeo tajne pregovore kako bi postao prvi fudbaler koji će putovati u svemir, ali se prema sopstvenom priznanju malo oseća nervozno zbog toga.

pixabay.com

Bivša fudbalska zvezda i jedan od najpoželjnijih muškaraca na planeti, konačno bi mogao da ostvari jednu od velikih životnih želja. 

Dejvid Bekam
Beta

Poznati časopis “Sun” navodi da četrdesettrogodišnji fudbalski as već duže vreme razmišlja o toj ideji, jer za putovanja u svemir sada postoje realniji izgledi. Ali to ne bi bilo dovoljno, jer otac četvoro dece planira čak da “izbaci loptu” dok je bestežinskom stanju.

“Bekamova deca stalno pričaju o tome i jako im se sviđa očeva ideja”, izjavio je izvor blizak porodici.

Isti izvor je dodao da ne postoji mnogo toga što Dejvid nije ostvario u životu do sada, ali je prilično nervozan zbog putovanja na koje uskoro planira da krene. Da je Dejvid oduvek bio zainteresovan za putovanje u svemir pokazuje i njegova skrivena tetovaža iznad levog uveta i vidljiva je samo kada obrije glavu.

Mnogi već sada spekulišu kako će svetski brendovi ponuditi Bekamu veliki novac ukoliko se ode na put u svemir, budući da se nešto slično nikada nije dogodilo. Britanski “San” nezvanično saznaje da je Bekam već neko vreme u kontaktu sa predstavnicima “Virdžin Atlantika” (Virgin Atlantic) koji trenutno “vode” u trci za put u svemir.

Ričard Brenson ranije je izjavio da je njegova kompanija za svemirski turizam na pragu mogućnosti da preveze putnike van orbite. Veruje se da on želi da putuje sa Bekamom.

Međutim, predstavnik za medije Dejvida Bekama odbacio je tvrdnje “Sana”.