“RADE LI OVO VAŠI MUŽEVI?!” Snimak iz NOLETOVOG DOMA oduševio Hrvate, a svi se pitaju SAMO JEDNO (VIDEO)

Novak Đoković odmara od tenisa posle Dejvis kupa, ali se o njemu danas govori širom sveta zbog intervjua Rafaela Nadala koji se pojavio u javnosti posle dugo vremena. Međutim, komšijama u Hrvatskoj zanimljiv je i jedan video iz doma najboljeg tenisera sveta.

Printscreen

Naime, dan nakon što je Novak Đoković obavestio javnost da neće igrati na mastersu u Šangaju, “Slobodna Dalmacija” je svojim čitateljkama postavila pitanje: “Rade li ovo i vaši muževi?” Razlog je Novak, odnosno ono što je na internetu osvanulo kao snimak iz doma Đokovića.

– Da je Novak Đoković jedan od najboljih tenisera svih vremena, ako ne i najbolji, tu nema previše spora. No, srpski sportista pokazuje i svu raskoš svog talenta izvan sportskog polja. Njegova supruga Jelena rado voli da se pohvali kako Novak po kući zna sve da radi. Tako je pre dve godine objavila njegov video snimak dok pere sudove, a sada je probila sve granice. “What’s up, whats’s up?” (Šta ima, šta ima?), nasmejao se Novak nakon što je s dve igle u rukama ispleo – milje! Eto, sad smo sve videli – piše “Slobodna Dalmacija”, a prenose Novosti.

@novakdjokovicj🎾

♬ original sound – Novak Djoković

Nadal: Istina je, nisam čestitao Novaku

Ipak, tema dana u teniskom svetu je intervjuu Rafela Nadala za “Movistar+”. Nama je svakako bilo najzanimljivije dok je govorio o Novaku Đokoviću.

– Istina je da još nisam poslao nikakvu poruku Đokoviću iz čistog neznanja. Kada osvojiš nešto tako važno, iz iskustva znam da je bolje odvojiti vreme da ceniš tu poruku. Poslaću je, ali nisam još to uradio – rekao je Nadal.

Takođe, Rafa smatra da bi “za Novaka bila velika frustracija da nije ostvario rekord”.