Radenović: Čestitam saigračima, imamo još ciljeva ove sezone

Jedna od najuspešnijih evropskih sezona u novijoj istoriji Crvene zvezde završila se u polufinalu Evrokupa porazom od ekipe Uniksa (84:67). Crveno-beli u Kazanju nažalost nisu uspeli da odbrane +11 iz prvog meča, iako su se borili do samog kraja.

Nakon utakmice igrači Crvene zvezde Telekom nisu mogli da sakriju svoje razočaranje, a Ivan Radenović je izjavio da je utakmica bila veoma teška za oba tima.

– Mi smo ušli u meč sa željom da ga dobijemo, kao što smo uradili i u Beogradu. Nažalost, sa tom mišlju u glavi smo igrali samo prve dve četvrtine. Uniks je odigrao veoma dobru partiju što im je omogućilo da ostvare svoj cilj. A kada igrate protiv takvog tima morate da igrate svih 40 minuta, a ne samo 20 – istakao je Radenović pre nego što je nastavio:

– Sa druge strane, za nas je veliko dostignuće što smo došli do polufinala i što smo imali priliku da se plasiramo u finale. Imamo još mnogo utakmica i mnogo ciljeva koje moramo da ispunimo nakon ovog meča. Na kraju, želeo bih da čestitam mojim saigračima. Siguran sam da ćemo iz ove utakmice izaći jači i da ćemo igrati bolje u nastavku sezone – zaključio je krilni centar.