Radenović: Partizan je zasluženo slavio, samopouzdanje nam nije poljuljano posle tri poraza

Posle poraza u derbiju, prvom ove sezone u četiri duela sa večitim rivalom, crveno-beli nemaju vremena za tugovanje jer ih već u ponedeljak očekuje meč pretposlednjeg kola sa Crnokosom.

Utakmica u Kosjeriću na programu je od 19 sati, a izabranici trenera Dejana Radonjića čvrsto su rešeni da prekinu niz od tri uzastopna poraza, ali i da u znatnoj meri poprave igru:

– Za nama je voma teška utakmica sa Partizanom. Meč je imao vrlo specifičnu težinu za nas jer smo pred duel sa crno-belima dva puta poraženi. Odigrali smo loše u prvom poluvremenu, ali mislim da smo u u nastavku pokazali pravu sliku Zvezde, kako u napadu tako i u odbrani. Kao i na prethodnim derbijima ove sezone pobednika je odlučila jedna lopta, a ovog puta Partizan je zasluženo slavio. Moramo da se uz maksimalnu koncetraciju okrenemo preostalim mečevima u ligaškom delu prvenstva i pre svega osiguramo drugo mesto pred početak plej-ofa – počeo je priču Ivan Radenović i potom dodao:

– Kad je teška situacija potrebno je zbiti redove, krenuti iz osnova same igre, biti što jednostavniji i striktno sprovoditi sve ono što uvežbavamo na treninzima – konstatuje Radenović.

O duelu sa timom iz Kosrejića Radenović kaže:

– Očekuje nas gostovanje protiv ekipe koja igra lepo za oko i vrlo dsisciplinovano za moj ukus. Ipak, naša želja je da se vratmo u normalan ritam i da zabeležimo pobedu. Zvezda je favorit, ali to moramo da dokažemo na terenu. Treba da odigramo angažovano i da na taj način vratimo veru i samopouzdanje u ono što radimo. Za nama je duga sezona u kojoj smo imali dosta uspeha i samopuzdanje nije poljuljano posle ova tri poraza, ali pobeda bi nam dosta značila – zaključio je Radenović.