Radonjić: Derbi je posebna priča

Trener Crvene zvezde rekao je danas na konferenciji za novinare da je derbi uvek posebna priča i da će njegovim košarkašima biti jako teško u predstojećem duelu sa Partizanom

Strateg košarkaša Crvene zvezde izjavio je danas da će njegovim igračima biti jako teško u sledećoj utakmici, pogotovo zbog dva vezana poraza posle kojih ulaze u derbi.

–Derbi uvek ima posebnu težinu, a ovaj predstojeći dodatnu za nas zbog dva vezana poraza. Moraćemo da igramo znatno bolje nego u prethodna dva susreta– rekao je Radonjić danas na Malom Kalemegdanu.

Zvezda je u prvih 9 kola imala isto toliko pobeda, ali je nakon dva poraza u poslednje dve utakmice prepustila vodeću poziciju Partizanu.

Radonjić je rekao da njegova ekipa nije najbolje iskoristila pauzu u šampionatu uslovljenu vanrednom situacijom u zemlji.

–Prekid nismo iskoristili na dobar način, raspoloženje i okolnosti su loše uticali na nas, ali očekujem da ćemo već od sutra biti mnogo bolji. Potrebno je da budemo na veoma visokom nivou kako bismo savladali kvalitetnu ekipu Partizana– izjavio je Radonjić.

On je najavio da će ekipa najverovatnije nastupti u punom sastavu, jer se će radenović igrati, uprkos lakšoj povredi.

Utakmica 12. kola KLS se igra u subotu, sa početkom u 20:15