Radonjić: Kvalitetnijom igrom do pobede nad Partizanom

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da njegova ekipa mora kvalitetnije da odigra u trećoj utakmici finala Superlige kako bi pobedila Partizan i dodao da se završnica takmičenja igra u specifičnim okolnostima.

Zbog incidenata u prvom meču, treća utakmica finala plej-ofa Superlige igraće se bez publike.

– Treba da podignemo kvalitet igre, da imamo veću energiju, bolji skok, a treba reći da se nadamo da će uslovi biti adekvatni za maksimalni nivo. Partizan je bio zadovoljan suđenjem, a ja se nadam da će svi reprezentativci imati isti tretman – rekao je Radonjić novinarima u Hali Pionir.

Partizan je u ponedeljak pobedio Zvezdu sa 82:62 i tako izjednačio na 1:1 u finalnoj seriji plej-ofa. Oba tima su bili bez suspendovanih igrača, Zvezda bez Demarkusa Nelsona, a crno-beli bez Nikole Miutinova i Aleksandra Pavlovića.

– U sredu ćemo biti kompletni i jedni i drugi. Oni će imati veću čvrstinu s tim igračima, a nama se vraća Nelson. Definitivno treba 40 minuta da odigramo koncetrisano i da igramo dobru u dugačkim intervalima– istakao je Radonjić.

Trener Zvezde je kazao da ne zna kako će igrači reagovati na odsustvo publike.

– Veoma je teško proceniti kako će ekipe reagovati na odsustvo publike– rekao je Radonjić.

On je dodao da je zdravstveno stanje u Zvezdi dobro, kao i da će se na dan utakmice znati da li će i koliko Ivan Radenović moći da igra.

Treća utakmica plej-ofa igra se u četvrtak od 20: 00 časova u Hali Pionir. Domaćin je Partizan.