Radonjić: Nadam se posebnom tretmanu suđenja kao što je Partizan imao na prva dva meča

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je pred treći duel polufinalne serije ABA lige, da njegova ekipa zna u čemu treba da bude bolja kako bi se vratio brejk.

 

– Odigrali smo dva meča pred našim navijačima. Mi smo slavili u prvom, onda je Partizan napravio brejk. Sada igramo pred njihovim navijačima i u tom smislu imaju prednost. Posle našeg drugog meča napravili smo analizu i znamo kakve greške treba da ispravimo i u kojim segmentima budemo bolji kako bi sutra došli do mnogo bolje igre. I u sutrašnjem meču i meču posle toga kako bi vratili brejk. Imali smo trening, zdravstvena situacija je dobra. Znamo šta nas očekuje sutra – rekao je Radonjić.

Najviše priče u prethodna dva duela je bila vezana za Bobana Marjanovića koji nije bio na svom uobičajenom nivou.

– On je mnogo puta pokazao kvalitet u Evroligi. Dvajali su ga i pokušavali da ga zastave. On je u tim situacijama odlično reagovao tokom čitave sezone. U ova dva meča, iako smo jedan dobili, treba očekivati bolje partije, ali moram priznati da mu nije lako zbog taktike, odnos prema njemu nije isti. Dobija udarce u noge, teško mu je da dođe do pozicije – dodao je Radonjić.

Trener Zvezde je potom naglasio da očekuje reakciju svojih igrača.

– Prva utakmica bila je teža u odnosu na prvi meč, sada je situacija drugačija. Sama pomiso da taj meč završava nešto nije tačan. Imamo dva meča. Zaboraviti ono što je bilo nije dobro. Prisetili smo se nekih grešaka i šta treba ispraviti. Puno puta su ove godine pokazali karakter i očekujem od igrača reakciju – izjavio trener crveno-belih.

Za kraj, Radonjić je bio upitan da prokomentariše suđenje, a posebno situaciju između Saše Pavlovića i Branka Lazića?

Nadam se da ćemo i mi imati isti tretman suđenja kao što je Partizan imao na prva dva meča – zaključio je Radonjić.