Radonjić: Nećemo umirati u lepoti, želimo titulu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio posle nove pobede nad Partizanom rezultatom 72:69 u drugom meču finalne serije da njegova ekipa možda i nije odigrala na nivou kojem je bila ove sezone, ali da je ovo ipak bio maksimum u teškim uslovima. Strateg crveno-belih objasnio i da je prioritet njegovog tima titula, a ne atraktivna igra.

 

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je vidno iscrpljen nakon pobede nad Partizanom u drugom meču finalne serije Superlige.

– Čestitke igračima i Partizanu. Očekivano težak meč. Znali smo da će dati sve od sebe da naprave neizvesnu završnicu. Generalno ono što se provlači da kvalitet možda nije na nivou, posebno sa naše strane, ali posle toliko utakmica jednostavno dali smo sve od sebe u jako teškim uslovima. Momci su evidentno bili na svom maksimumu. Možda smo mogli da rešimo ranije, ali je Partizan pogodio neke šuteve. Na kraju smo slavili, a drago mi je da se niko nije povredio. Vidim da su igrači jako iscrpljeni. Ide sledeći meč, nećemo da se spremimo da umiremo u lepoti već da na kraju dođemo do te jedne titule – rekao je Radonjić.

Trener Radonjić je potom bio upitan da prokomentariše cinjenicu da je Jovića pogodila stolica u glavu.

On je sedištem pogođen u glavu, vrti mu se u glavi. Nemam konkretnijih komentara. Eto to se desilo, ali sve ostalo je bilo dobro. Zaboravićemo sve ovo – dodao je Radonjić.