Radonjić: Pohvale igračima, pristup i atmosfera bili maksimalni

Dejan Radonjić
Beta

Dejan Radonjić pohvalio je igru svojih košarkaša i rekao da je njihov pristup bio maksimalan. Trener Crvene zvezde misli da je njegova ekipa ove godine imala sjajnu disciplinu i atmosferu, što je na kraju dovelo do velikih uspeha – tri trofeja i plasmana u Top 16 Evrolige.

 

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je presrećan nakon osvojene treće titule ove sezone. Pohvalio je I Partizan, a posebno svoje igače.

– Posle teške sezone i utakmica osećaj je lep. Očekivano, Partizan je igrao sjajno. Bez obzira na loše procente u napadu i na neka rešenja koja nisu bila idelna, ali u 80. meču u sezoni ne mogu da uputim kritiku. Pristup je bio na maksimumu. Uspeli smo da budemo bolji i eto na kraju došli smo do titule. Bili smo izuzetno motivisani da dođemo do titule. Naravno da je ambicija bila da posle 1998. budemo prvak države i da se prekine niz Partizana. Zanimljiva je moja pozicija da sam ja držao pehar pre početka dominacije Partizana. Bilo je udara stalno, meni jasni i vrlo neprijatni. Na kraju smo došli do Kupa, Top 16, ABA liga i evo ovo sada – rekao je Radonjić.

Trener Zvezde je otkrio kada mu je bilo jasno kakvu ekipu ima..

– Videlo se u Kupu da možemo da pobedimo i osvojimo sve. Sjajno je bilo da smo imali atmosferu, disciplinu. Sve je bilo besprekorno – dodao je Radonjić.

Usledilo je pitanje da li ostaje i sledeće sezone?

– Vrlo sam ambiciozan, bez obzira šta se bude dešavalo, ambicije će biti velike. Mislim da je ova sezona fenomenalna. Da budem precizan, želja postoji, sutra razgovaramo– zaključio je Radnjić.