Radonjić: Prednost u Zagrebu u jednom trenutku je bila nerealna, nastavljamo da gradimo naš tim

Posle utakmice drugog kola ABA lige u Zagrebu trener Crvene zvezda Telekom Dejan Radonjić imao je dosta razloga za zadovoljstvo.

Crvena zvezda Telekom je u okviru drugog kola ABA lige kao gost savladala Cibonu sa 88:64.

– Čestiram mojim momcima. Igrali smo odgovorno od samog starta, kontrolisali igru, povećavali razliku koja je u jednom trenutku bila i nerealna. Posebno me raduje što smo veče pred meč napravili najbolji trening do sada, a kroz ovakve utakmice ćemo nastaviti da gradimo naš mladi tim – istakao je Radonjić na konferenciji za medije posle meča.

Blistavu partiju pružio je Markus Vilijams koji je uz 19 poena imao i čak 11 asistencija, čime je pokazao da će biti pravo pojačanje.

– Odigrali smo dosta dobru utakmicu. Ispoštovali smo dogovore koje smo imali u pripremi meča, jer smo znali odakle nam preti najveća opasnost. Uspeli smo da zaustavimo Blesingejma, odigrali dobru obranu i došli do dosta lakih poena. Nismo očekivali da čemo ovako lako zabeležiti pobedu, ali nema vremena za slavlje i euforiju. Jer, pred nama je novi meč protiv Olimpije i nadamo se nastavku pobedničkog niza – rekao je kapiten crveno-belih Luka Mitrović.

Utakmica trećeg kola ABA lige sa Olimpijom na programu je u subotu 11. oktobra u dvorani Pionir sa početkom u 21 sat.